SpiseSteder
Bryghuset Møn dyrker det gode gamle danske køkken. Hos os finder du en række af de klassisk danske retter fra før verden gik af lave - serveret med kærlighed og godt håndbrygget øl.

Bryghuset Møn.

Restaurant Gourmet Gaarden. I Mit køkken er inspireret af det franske,  men jeg har bestemt ikke glemt mine danske rødder og det danske køkken,  med brugen af årstidens råvarer.

Gourmet Tgaarden.

Slagter Stig. I forretningens ene halvdel findes den traditionelle slagterdisk, hvor kunden dog også kan vælge at få sin bøf tilberedt med det samme. Den og en tilhørende buffet kan dernæst indtages i hyggelige omgivelser hos det, der tidligere var en marskandiserforretning - nu Støberiet.

Slagter Stig.

 CAFE FREDERIK VII • TORVET 1 • 4780 STEGE

Cafe Frederik VII.

Velkommen til en verden af smag og nydelse, hvor kvaliteten er i top. Gennem lokale forhandlere får jeg fortrinsvis råvarer og gerne økologisk. Menuen er holdt i den enkle stil, hertil er der dagligt nye spændende madretter og kager, som varierer fra dag til dag og alt efter årstiden. Der er en bred variation af udenlandske opskrifter. Jeg bestræber mig på, at give alle en god oplevelse hvor sanserne åbner sig. Det skal nødvendigvis ikke være fint og dyrt, men godt!

Mad og kager.

Præstekilde hotel. Glæd dig til god oplevelse i vores hyggelige restaurant med flot udsigt til det blå vand i Stege Nor, vi ligger midt på Møn, kun 20 min. fra Møns Klint. I restauranten kan du vælge ”dagens menu” sammensat af køkkenchef Anders Riis, eller spise à la carte. Om sommeren er der servering på vores terrasse med udsigt til Stege Nor.

Præstekilde hotel.

Kaj Kok. Restauranten er kendt for sine store portioner -ingen fritureretter, gode børnemenuer, fiskeretter og så for altid at have stegt flæsk med persillesovs på menuen.  Alle retter laves ud af huset. Bordbestilling kan være nødvendig.  Fra Sct.Hans er restauranten åben daglig indtil omkring midt i september, der er dog altid åbent for møder, selskaber o. lign. Det er altid en god ide at ringe, idet der ofte er optaget.

Restaurant KAJ KOK.

Liselund ny slot. Hjertelig velkommen til: Kurser; seminarer; konferencer; selskaber; slotsophold; bed & breakfast; vi kan det hele!!

Liselund Ny Slot.

De dygtige og kreative kokke fra Café Sommerspiret er parat til at kræse om jeres virksomhed med lækker og inspirerende mad. Når I er til konference, møde eller giver den gas på mountainbike i Klinteskoven.

Café Sommerspiret.

Hos Vivi & Uffe spiser du mad af fortrinsvis økologiske råvarer.  Vores populære mad er som et maleri - et unika - vi er kunstnere og det afspejler sig i vores mad - en oplevelse i nuets kreativitet.

Bakkegaard Hotel, Kro.

Restaurant Portofino. i Klintholm Havn. Ind Hjemmeside.

Restaurant portofino.

Restaurant Hyttefadet. i Klintholm Havn. Ind Hjemmeside.

Restaurant Hyttefadet.

Klintholm Røgeri, i butikken finder man: skønne sild, lækre makreller, hjemmelavet salater, øen`s bedste fiskedeller, pragtfuld varmrøget laks.

Klintholm Røgeri.

Bogø Kro (Er Lukke på ubestemt tid ?)

Bogø Kro.

Café og Restaurant Stalden. Dette hotel, som er beliggende på en renoveret gård på Bogø, tilbyder danske specialiteter og naturskøn udsigt over det omkringliggende landskab.

Bogø Café Stalden.

Damme Kro drives med ægte "kro-entusiasme" af Leif Rasmussen og datteren Gitte. Vi er kendte for vores gode danske hjemmelavede mad og vi sætter en dyd i at kræse for vores gæster.

Damme Kro.

På det skønne Vestmøn - lige midt mellem oldtidsminder, ligger Café Damsborg med brasseriet indrettet i den gamle frokoststue i Sukkerfabrikkernes gamle saftstation. Hallerne danner rustikke og fantastiske rammer om ethvert arrangement og festlige begivenheder. Maden i caféen har en stor grøn buffet som grundsten. Bestil køddelen som vi serverer ved bordet. Damsborg er for hele familien - til hverdag og til fest - og til familievenlige priser.

Café Damsborg.

Bogø grill og pizzaria.(Ind Hjemmeside.)

Bogø Grill Og Pizzaria.

Spisestedet.

Har du festen? Har vi Pølsevognen! : Har du gæsterne? Har vi Natmaden! : Ønsker du ”varm mad” MEN ingen opvask? : Du slipper for besværet? Vi har pølserne! : Ønsker du ”service” MEN har intet personale?   Vi har både service og personale og tager os af det hele. "Pølsemanden" ved Sukkerfabrikken/ Rema 1000!

v/ Sukkerfabrikken.