Overnatning

Møn Økologisk. B&B.

Tohøjgaard. B&B.

NyGammelsø. B&B.

Motel Stege.  B&B.

Ulvshale. B&B.

Aksgården. B&B.

StaySail B&B.

Købmandsgårdens B&B

Persillegaarden. B&B.

Pension Elmehøj. B&B.

Keldborg. B&B.

Bakkelund. B&B.

Tiendegaarden. B&B.

Lilleskovgaard. B&B.

Klintholm. B&B.

Bakkegaard. B&B.

Café Stalden B&B.

Hotel Stege Nor.

Præstekilde Hotel.

Liselund ny Slot.

Camping Mønbroen.

Camping Vestmøn.

Stege Camping.

Camping Ulvshale str-.

Keldby Camping.

Camplng Møns Klint.

Hotel Møen.


Link til Hjemmeside.

Link til Hjemmeside.

Bed & Breakfast Møn økologisk er et lille økologisk landbrug, placeret i den lille landsby Askeby på den naturskønne ø Møn.
Velkommen til Tohøjgaard – Bed and Breakfast på Møn. Her for i Frisk havluft, den blide lyd af brændingen den slanke bøgeskov. Sol på terrassen, skibene i horisonten og myriader af stjerner når mørket falder på. Perfekt til daseferien, oplevelsesturen og den aktive cykelferie.
Nygammelsø er et landlige Bed & Breakfast som har til huse i en renoveret bygning fra starten af 1900-tallet på øen Møn, blot 10 minutters kørsel fra Stege.
Motel Stege lige i hjertet af Stege. Det er let at finde, lige ved siden af Stege kirke. På Stege hovedgade finder du flere restauranter, cafeer og forretninger.
To hyggelige værelser i selvstændigt hus. Flot badeværelse, tekøkken, opholdsstue i hele loftetagen. Lukket gård og stor have kan benyttes. Tæt ved skov og Møns bedste badestrand.
Nyord BB er en ældre lodsgård. Aksgården er beliggenden i den idylliske landsby på øen Nyord. Om sommernen er øen et yndet mål for turister, der ønsker at nyde landsbyens charmerende atmosfære og benytte de rige muligheder for vandreture i en særpræget natur.
StaySail Bed and Breakfast ligger 7 km fra Stege. Vores centrale placering på øen gør os det ideelle udgangspunkt for udflugter. Vi kan være til tjeneste på enhver måde. Kort og sjov aktivitet, fuld arrangeret ferie eller ferie. Vi tager os af det hele.
Tæt på Møns sydvendte strand ved Råbylille og lige op til cykelruten Østersøruten, ligger den gamle smukke købmandsgård. Gården er nænsomt restaureret i den lyse skandinaviske stil. Og med kun 300 m. til stranden er du sikret smukke men uformelle rammer.
Persillegaarden er en hyggelig lille firlænget gård, der ligger ved Råbylille Strand - en af Møns bedste badestrande. Hovedhuset er bygget i 1900 og længerne er tilbygget i 1926 og 1941.
Pension Elmehøj er beliggende lige ved siden af Elmelunde Kirke, 8 km øst for Stege bymidte og 15 minutters biltur fra Møns Klint.
Keldborg B&B. Er en bondegård midt på Østmøn i rolige omgivelser nær skov. Hos os er alt som i gamle dage-, og der serveres morgenmad i de gamle hyggelige stuer.
Bakkelund er beliggende midt imellem Stege og Møns Klint i smukke omgivelser og med en fantastisk udsigt til Møns Klint samt vandkig til begge sider.
Tiendegaarden er en gamlen Slægtsgård nær Møns klint. Vi har hyggelige, lyse og rummelige værelser med direkte adgang til haver, marker og enge. Her er fred, ro og mulighed for at lade blikket vandre ud over bølgende kornmarker.
Lilleskovgaard ligger i naturskønne og rolige omgivelser med en parklignende have-, og egen sø med robåd til fri afbenyttelse. Fra lejlighederne har man en dejlig udsigt ud over haven med søen. I søen er der mulighed for at fiske efter gedde, aborre, skalle og ål.
Klintholm Bed & Breakfast ligger i det naturskønne Høje Møn tæt på Møns Klint, Høvblege, Jydelejet, Liselund Slotspark og Klintholm Havn, dejlige badestrande, Klinteskoven, besøg Geo Center Møns Klint og lær om de geologiske processer, der har skabt Danmark og Møns Klint.
Bakkegaard er en firelænget gård beliggende i Busene, nær Møns Klint og Liselund Slotspark ,og Klintholm Havn.
Oplev den smukke udsigt til vand og Farø Broerne, samt de rolige omgivelser. Vi er beliggende i gå afstand til offentlig badestrand. Centralt beliggende i forhold til øvrige seværdigheder og forlystelser i området. Kom og oplev et naturskønt område.
Et ophold på Hotel Stege Nor er en anderledes hoteloplevelse. Omgivet af smuk natur, tæt ved skov og strand, og med udsigt over Stege Nor, tilbyder vi en helt speciel atmosfære som garanteret giver ro i sjælen.
Nyd et dejlig weekendophold med levende musik og dans i restauranten. Oplev den storslåede natur ved Møns Klint. På Præstekilde Hotel er weekenden tid til hygge, romantik, dans og forkælelse.
Et ophold på Liselund ny Slot er en rejse i eventyrland. Placeringen i Calmettes romantiske park byder på gentagne overraskelser og giver næring til sjælen. Liselund er blottet for kunstige, distraherende aktivitetstilbud. Til gengæld er her den mest fantastiske naturoplevelse. Stedet er fuld af gode historier og slottets folk kan nemt lokkes til at fortælle om slottet, parken og alle de ånder der færdes i disse smukke omgivelser.
Camping Mønbroen er en naturplads, med tid og ro. Og alligevel er der også plads til aktivitet, især kajakroere priser beliggenheden højt, da pladsen er unik som udgangspunkt for mange forskellige ture og sværhedsgrader. Da pladsen ligger ned til vandet indbyder den også til at børnene kan fiske i strandkanten eller på vores bådebro eller bade fra vores badebroer hvis den danske sommer tillader det.
Skønt naturområde, beliggende ved dejlig strand. Det omliggende farvand byder på optimale forhold for lystsejlads, windsurfing, kano- og bådsejlads. På grund af den specielle natur og de rolige omgivelser anbefaler vi os som feriemål for familier og "nyforelskede" i alle aldre.
Ind Hjemmeside.
Keldby Camping, er der rum til ro og hvile, rum til leg og sjov. Her er rum til aktiviteter for den samlede familie - eller uafhængigt af hinanden og de ønsker I hver især har til jeres ferie.
Tag hele familien med på strand-og naturcamping            i noget af Danmarks smukkeste, fredede natur.             - også udlejning af campingvogne -
Vores grundfilosofi bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne og voksenhøjde, i fin balance med kvalitetsaktiviteter både inde og udenfor campingpladsen. Denne filosofi er med til at skabe kontrast til dagligdagen, hvor oplevelser i og med naturen spiller en stor rolle.
Hotel Møen. Er Lukke på ubestemt tid.
Her på vor fælles B&B portal kan du se de enkelte steder, kontakte dem for yderligere spørgsmål eller blot booke nu og her. Desuden er der sammensat et par pakketilbud, hvor du får en god pris på en overnatning. Rigtig god fornøjelse med at surfe rundt herinde samt vi glæder os til at modtage jer som gæster på en af vore skønne mønske B&B. God tur til Møn!
Søg på Over 280.000 hoteller, Bed & Breakfasts, lejligheder og meget mere...