SpiseSteder

Bryghuset Møn.
Residens Møen.

Slagter Stig.

Cafe Frederik VII.
v/ Sukkerfabrikken.

Præstekilde hotel.

Restaurant KAJ KOK.

Liselund Ny Slot.

Café Sommerspiret.
Bakkegaard Hotel, Kro.

Restaurant portofino.

Restaurant Hyttefadet.
Restaurant Klintholm.

Bogø Grill Og Pizzaria.

Bogø Café Stalden.

Damme Kro.

Har du festen? Har vi Pølsevognen! : Har du gæsterne? Har vi Natmaden! : Ønsker du ”varm mad” MEN ingen opvask? : Du slipper for besværet? Vi har pølserne! : Ønsker du ”service” MEN har intet personale?   Vi har både service og personale og tager os af det hele. "Pølsemanden" ved Sukkerfabrikken/ Rema 1000!
Bryghuset Møn dyrker det gode gamle danske køkken. Hos os finder du en række af de klassisk danske retter fra før verden gik af lave - serveret med kærlighed og godt håndbrygget øl.
Slagter Stig. I forretningens ene halvdel findes den traditionelle slagterdisk, hvor kunden dog også kan vælge at få sin bøf tilberedt med det samme. Den og en tilhørende buffet kan dernæst indtages i hyggelige omgivelser hos det, der tidligere var en marskandiserforretning - nu Støberiet.
 CAFE FREDERIK VII • TORVET 1 • 4780 STEGE
Kaj Kok. Restauranten er kendt for sine store portioner -ingen fritureretter, gode børnemenuer, fiskeretter og så for altid at have stegt flæsk med persillesovs på menuen.  Alle retter laves ud af huset. Bordbestilling kan være nødvendig.  Fra Sct.Hans er restauranten åben daglig indtil omkring midt i september, der er dog altid åbent for møder, selskaber o. lign. Det er altid en god ide at ringe, idet der ofte er optaget.
Hos Vivi & Uffe spiser du mad af fortrinsvis økologiske råvarer.  Vores populære mad er som et maleri - et unika - vi er kunstnere og det afspejler sig i vores mad - en oplevelse i nuets kreativitet.
Liselund ny slot. Hjertelig velkommen til: Kurser; seminarer; konferencer; selskaber; slotsophold; bed & breakfast; vi kan det hele!!
Præstekilde hotel. Glæd dig til god oplevelse i vores hyggelige restaurant med flot udsigt til det blå vand i Stege Nor, vi ligger midt på Møn, kun 20 min. fra Møns Klint. I restauranten kan du vælge ”dagens menu” sammensat af køkkenchef Anders Riis, eller spise à la carte. Om sommeren er der servering på vores terrasse med udsigt til Stege Nor.
De dygtige og kreative kokke fra Café Sommerspiret er parat til at kræse om jeres virksomhed med lækker og inspirerende mad. Når I er til konference, møde eller giver den gas på mountainbike i Klinteskoven.
Restaurant Hyttefadet. i Klintholm Havn. Ind Hjemmeside.
Café og Restaurant Stalden. Dette hotel, som er beliggende på en renoveret gård på Bogø, tilbyder danske specialiteter og naturskøn udsigt over det omkringliggende landskab.
Restaurant Portofino. i Klintholm Havn. Ind Hjemmeside.
Bogø grill og pizzaria.(Ind Hjemmeside.)
Damme Kro drives med ægte "kro-entusiasme" af Leif Rasmussen og datteren Gitte. Vi er kendte for vores gode danske hjemmelavede mad og vi sætter en dyd i at kræse for vores gæster.